Exposities

Wij staan momenteel op meerdere plekken bij de Saeck in Breda, waar smaak en smaakvol elkaar ontmoeten:
Restaurant de Saeck
Ginnekenweg 262, Breda

***

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 stonden wij met onze beelden op de Hobby Expo in Dongen. Dit is de grootste hobby-expo van de Benelux. U kunt hierover een artikel lezen in de plaatselijke krant.

***

Van 31 maart t/m 26 juni 2013 was er een expositie in Serviceresidentie Vredenbergh in Breda. Deze expositie was genaamd Kunst-zinnig-heden en werd gehouden in samenwerking met kunstenares Marlies Heere.

***

Van 1 april tot en met 29 april 2012 vond de expositie "Beeldvorming en Woordspeling" plaats in het gebouw van "Kunst onder dak". Bij deze expositie waren beelden van John en Ine te zien, alsook woordspelingen geschreven door Jos van den Einde, geïllustreerd met eigen foto's. Het was een geslaagde expositie waarbij ook 2 beeldjes werden verloot. De opbrengst was bedoeld voor twee goede doelen. De Voedselbank Oosterhout en Het Nederlandse Rode Kruis afd. Oosterhout kregen daardoor resp. € 100,-- en € 80,-- overgemaakt op hun rekening.
***

Voor een expositie van 5 t/m 27 maart 2011 verzorgden John en Ine samen met Elly de Groot een expostie. John en Ine met beelden en Elly met doeken waarop met fijne kunstzinnigheid stofjes, (goud)draden, wol en vervilte wol prachtige taferelen zichtbaar worden. De locatie was ít Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, in Beek en Donk (N-Br.). Een prachtige plek voor een heel bijzondere expositie.***

Zowel John als Ine deden mee met een expositie die de werkgroep "Kunst en Geloof" van de Vredeskerk in Oosterhout organiseerde. Het thema was "LICHT" en vond plaats in de Vredeskerk aan de Rulstraat in Oosterhout (N-Br.) op 12, 13 en 14 november 2010.

***

Er was in de meditatieve tuin van de Mariakerk in Oosterhout een expositie van meerdere kunstenaars. Daar stonden van 1 mei tot eind oktober 2009 twee beelden van ons. Van John stond er "de Gans" en van Ine de "Egyptische Wijsheid".

***

Expositie "De Dood Leeft", Drimmelen.

In september en oktober 2008 was er een expositie met het thema "De dood leeft" in Oud Drimmelen. Dit naar aanleiding van de opening van Uitvaartzorg Drimmelen van Cecile van Schie. Zij had een 60-tal kunstenaars uitgenodigd om te exposeren op het terrein van haar bedrijf. Iedereen had daarbij een link naar het thema. Ine heeft daaraan deelgenomen met een aantal van haar werkstukken die een relatie hiermee hadden, zoals bijvoorbeeld "Wind mee, wind tegen", "Dans je dans", "Looking back" en "Inwijding". Er zijn in de 5 weekenden dat de expositie bezocht kon worden een kleine 1000 bezoekers geweest.

***

Ine heeft in 2006/2007 geparticipeerd in een expositie in de Mariakerk in Oosterhout met als thema "Een Leven verbeeld" waarbij het ging om allerlei gebeurtenissen uit het leven van Jezus uit te beelden. De tekst die haar werd toebedeeld was een stukje over Johannes de Doper (zie foto onder de knop "Beelden Ine").

***

Ook in maart/april was er in de Mariakerk een expositie met als thema "God in Oosterhout". Ook hieraan heeft Ine meegedaan. Het beeld wat Ine daarvoor heeft gemaakt was "Het Hart" met als tekst: God, help mij ... te voelen vanuit mijn hart, ..... te luisteren vanuit mijn hart, ..... te kijken vanuit mijn hart, ..... te spreken vanuit mijn hart. De vier symbolen hiervan zijn op/in het hart gebracht (voor details, klik op "Beelden Ine - Verkocht").***

In november/december 2007 had Ine (samen met schilderes en goede vriendin Christina Koelewijn) een expositie in Vestzaktheater de Schelleboom. Hier stonden al haar kunstwerken geŽxposeerd.